miercuri, 1 septembrie 2010

Justify Sex

Desi febra "Chica Bomb" nu a trecut inca, Dan Balan a decis ca este momentul sa lanseze pe piata un nou single.
Dan Balan a lansat cel mai nou material muzical in cadrul festivalului Europa Plus Live 2010, de la Moscova. Dan Balan a cantat, in premiera, "Justify Sex".
Piesa lui Dan Balan ar putea fi un nou hit in discotecile si cluburile din tara si de peste hotare, fiind una cat se poate de ritmata si in ritmul obisnuit al lui Balan.
Dan Balan promite ca in aceasta toamna va filma si un videoclip pentru acest single.

"Justify sex" poate prea pervers ,oare toate acestea se leaga si sa fie Dan Balan chiar un pervers? Mai degraba un pedofil,desii uneori presa minte,Dan Balan neaga totul,dar oare si pozele mint?
 

Dan Balan seduce si abandoneaza

Dan Balan este subiectul unei telenovele des intalnite in lumea showbizului. Acesta este acuzat de o tanara din Ramnicu Valcea, Dana - o blonda de 16 ani, ca ar fi sedus-o si abandonat-o.
Dana povesteste cu lux de amanunte cum l-a intalnit pe moldoveanul Dan Balan si cum s-a desfasurat noaptea de amor dintre ei. Blonda a avut grija sa ramana cu amintiri solide de pe urma "relatiei", ea relizand cateva fotografii cu telefonul mobil pe cand Dan Balan dormea.
Este sau nu este Dan Balan in aceste poze? Artistul a negat aceasta poveste si sustine ca el nu are aventuri prin cluburi si ca nu exista fotografii cu el. "Eu nu stiu despre ce vorbiti!|", a declarat Dan Balan. Momentan, artistul locuieste in Los Angeles.


Dar ce ne priveste pe noi viata lui personala?
Atata timp cat ne incanta cu melodiile lui,aspectul lui nou si videoclipurile lui de succes,viata lui personala ar trebui sa fie ultimul lucru care sa ne atraga atentia.Adevarat? 
Dan Balan este norocos ca are in, clipele grele , de el pe Ludmila Balan,mama lui care-l sustine in toate,o frumoasa blonda in varsta de 51 de ani.
Nume real: Ludmila Bălan
Alias: tanti Ludmila
Locul nasterii: Chişinău
Status marital: casatorit
Sot: Mihai Balan
Copii: Dan Balan - Crazy loop (n. 06.02.1979); Sanda Balan (n.01.03.1984)
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: blond
Hobby-uri: muzica; televiziunea.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu